SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

137 anslutna kyrkor, 15 991 ljudklipp från 2 610 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 55 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   fredag 14 december 2018

Segern är vår!

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 29 oktober 2018

Gud är Allsmäktig och har allt under kontroll (live)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 22 oktober 2018

Gud är Allsmäktig

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 17 oktober 2018

It´s Jesus

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 16 oktober 2018

Saligprisningarna

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 8 oktober 2018

Var därför vakna, ty Ni vet inte vilken Dag Er Herre kommer

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 31 juli 2018

Han lade i min mun en ny sång, en lovsång till vår Gud

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 25 juli 2018

Mitt liv-fritt från hjärtat

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   fredag 6 juli 2018

Konungen över allt och Hans Återkomst

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 2 juli 2018

Jesus, Konungen över allt

Lyssna nu