SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

152 anslutna kyrkor, 18 238 ljudklipp från 2 649 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 69 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   lördag 18 maj 2019

Lev för Jesus och de himmelska skatterna

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 8 maj 2019

Evangeliets sanning måste bevaras hos oss

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 29 april 2019

Många falska profeter ska träda fram och bedra många

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   söndag 21 april 2019

Jesus Kristus är uppstånden

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 8 april 2019

Du har varit trogen i det lilla, Jag ska sätta Dig över mycket

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   fredag 29 mars 2019

Vad är kärlek?

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 28 mars 2019

Saligprisningarna liveversion

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   fredag 25 januari 2019

Jesus tänk på mig när Du kommer till Ditt Rike

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 17 januari 2019

Livet vann dess Namn är Jesus

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   lördag 12 januari 2019

Band of brothers - om Andens enhet

Lyssna nu