SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

131 anslutna kyrkor, 13 913 ljudklipp från 2 400 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 30 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   lördag 13 januari 2018

Att äga Guds frid

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 2 januari 2018

Tillber muslimer, kristna och judar samma Gud?

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 2 januari 2018

Om att skrika "fire!"

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   fredag 29 december 2017

Se till att ingen bedrar Er!

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 14 december 2017

Sann andlig auktoritet

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 12 december 2017

Vem var, eller är, egentligen Jesus från Nasaret?

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   fredag 8 december 2017

Gäller Guds bud för en pånyttfödd kristen?

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 6 december 2017

I Jesu Närhet

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 29 november 2017

För att den härliga Nåd som Han har skänkt oss i Den Älskade ska prisas

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 29 november 2017

Vad är det som är så speciellt med Jesus?

Lyssna nu