SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

180 anslutna kyrkor, 26 945 ljudklipp från 3 615 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 123 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   fredag 18 augusti 2023

From wisdom to vanity (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 20 juni 2023

A man after God´s Own Heart (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   lördag 3 juni 2023

Letting the love of Jesus Christ change your life (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 22 maj 2023

It is written! (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 22 maj 2023

Det står skrivet!

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 10 maj 2023

Don´t follow another christ (Engish/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 10 maj 2023

Like a mustard seed (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   lördag 22 april 2023

Gå och säg till Hans lärjungar, och särskilt till Petrus

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   lördag 22 april 2023

By His stripes we are healed (English/Swahili)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 18 april 2023

Jesus Christ is risen! (English/Swahili)

Lyssna nu