SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

174 anslutna kyrkor, 23 177 ljudklipp från 3 212 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 93 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   måndag 22 november 2021

In the last days, two kinds of Christs will come (English/Urdu)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 8 november 2021

I Am God and this is My Land (Urdu/English)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   lördag 23 oktober 2021

Jag Är Gud och detta är Mitt Land

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   söndag 17 oktober 2021

Jag hör ljudet av Fotsteg

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   söndag 7 februari 2021

Ljubit Iisusa Xrista (ryska)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 2 februari 2021

Att älska Jesus

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   söndag 20 december 2020

En Guds Armé i Sverige

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 2 november 2020

Andligt vaken inför Jesu Återkomst

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   onsdag 28 oktober 2020

Jesu starka varning till Sverige och hela Norden

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 8 oktober 2020

Spiritually awake for the Coming of Jesus Christ

Lyssna nu