SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

131 anslutna kyrkor, 12 873 ljudklipp från 2 307 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 8 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   torsdag 12 oktober 2017

Den som är utan synd må kasta första stenen på henne

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 14 september 2017

Den sista stora väckelsen

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 12 september 2017

En kallelse till bön

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 12 september 2017

Jesu Majestät och Jesu Ödmjukhet

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 12 september 2017

Jag önskar att mitt hjärta brann av kärlek till Gud och människor

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 4 september 2017

Profetiskt budskap till Guds folk inför en kommande prövning

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 4 september 2017

Det som var svagt i världen, det utvalde Gud

Lyssna nu