SÖNDAGHELAVECKAN

Undervisning från Sveriges kyrkor

178 anslutna kyrkor, 25 323 ljudklipp från 3 424 talare

Undervisning av Konrad Nyström, 103 ljudklipp

Jag heter Konrad Nyström och är född i Umeå -71, men uppvuxen i Byske just norr om Skellefteå. Jag växte upp i ett varmt, livligt kristet hem med fyra syskon och hade en barnatro på både Gud och Jesus men var aldrig riktigt född på nytt.
I tonåren under gymnasiet började jag vandra allt mera bort från Herren och när jag gjorde värnplikten så fortsatte det. Jag var på oerhörda villovägar, särskilt 1995 fram till 2005. Jag var då en andlig sökare och läste böcker från buddhism, New Age, samt mystiken inom islam, judendom och kristendom. Jag var helt förlorad och långt borta från Herren, men Han var inte långt borta från mig.
2005 hamnade jag i en djup livskris och började söka Jesus. Jag blev ledd av Guds Ande till Sankta Klara kyrka och där fick jag, efter en lång kamp, möta Jesus i april 2006.
Kort därefter blev jag svårt sjuk i OCD och kämpade med det ända fram tills 2016 skulle jag vilja påstå, även om det varit olika svårt under olika perioder.
Idag bor jag återigen i Byske. Jag ägnar mycket tid åt mitt andliga liv, eller rättare sagt, åt Jesus och har fått möjlighet att lägga ut en del budskap här på denna hemsida. Min bön och förhoppning är att det ska vara ett rent och klart Evangelium och att det ska vara i samklang med Jesu Egen Röst och Hjärta.
Guds välsignelse till Dig som lyssnar.

Ljud Konrad Nyström   fredag 11 november 2022

Jesu Ofattbara Helighet, Godhet och Ödmjukhet

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 20 juni 2022

När Du står vid Evighetens Port

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   tisdag 17 maj 2022

Sackeus - syndaren som fick möta Jesus

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 9 maj 2022

Profetiskt tilltal om Sverige

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 18 april 2022

Hoppet om en kommande väckelse

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   söndag 13 februari 2022

Vilken Mäktig Gud vi har

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   torsdag 27 januari 2022

Den som vilar under Den Allsmäktiges Skugga

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 27 december 2021

Today a Savior is born to you (Urdu and English)

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 27 december 2021

Idag har en Frälsare blivit född åt Er

Lyssna nu

Ljud Konrad Nyström   måndag 13 december 2021

I den sista tiden ska två slags frälsare komma

Lyssna nu